Dagboek van een herdershond

Wij hebben de opdracht gekregen van Demo Productions om voor de spektakelmusical “Dagboek van een herdershond” de Vari-lights te leveren! Wij leveren 60 maal de VL 2600 P.

Wilt u meer weten over (onze samenwerking met) het bedrijf Demo Productions? Kijk vooral op de Led X Pro pagina. Directe link: https://studiobaarnmedia.com/faciliteiten/

De spektakelmusical “Dagboek van een herdershond” is van mei tot en met juni te zien in het MECC Maastricht! De legendarische televisieserie komt dit voorjaar tot leven in een speciaal gebouwd pop-up theater. 

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas! Hoe loopt dat af?

De cast is bij elkaar gekomen om hun verhaal te delen op Shownieuws! Hieronder linkjes naar de verchillende video’s: video 1 video 2 video 3

%d bloggers liken dit: