Nieuws: April 2021

Breaking news: wij gaan binnenkort starten met een nieuwe divisie met een decor productie bedrijf “Stabilo” en Livingprojects decor lichtdecoratie en Architectural lighting.

Bij ons gaan in mei de voorrondes beginnen van het nieuwe programma van SBS “De Dansmarathon”.  Uitleg van het programma: “Honderd koppels dansen tijdens het unieke evenement 50 uur op muziek van bekende dj’s en artiesten. Slechts één danskoppel wint een enorme geldprijs van 100.000 euro en dat is het koppel dat als laatste dansend op de dansvloer staat. “

Seizoen 1 van het programma “Klein maar fijn” (SBS 6) hadden wij verzorgd. Maar nu gaan wij hebben nu ook seizoen 2 op locatie verzorgd. Hieronder ziet u aantal foto’s. Binnenkort op tv!

De aflevering van 19 april van Chateau Meiland gaat onder andere over Martien Meiland tijdens de opnames van “Wie van de 3” in Studio Baarn. Hier hebben wij een compilatie van gemaakt.

Er hangen gloednieuwe vlaggen bij Studio Baarn. Op de vlag staat het logo van de studio en het nieuwe logo van Talpa.

Er vonden opnames voor het programma “Beat me” plaats. Deze zomer is het programma op SBS6 te zien.

Het programma “10 voor Taal” is in de studio opgenomen. Het bestaande programma is in een nieuw jasje gestoken. “10 voor Taal” is vanaf donderdag 22 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.

Er is licht grid aangebracht in Studio Voorhoeve.

%d bloggers liken dit: