Nieuws: December 2021

De kerst is in aantocht bij Studio Baarn!

Ben jij ook zo’n fan van het programma “Ik hou van Holland?” Goed nieuws! Bij ons zal binnenkort seizoen 17 worden opgenomen.

Theater De Speeldoos in Baarn verhuist voor een periode van anderhalf jaar naar Studio Baarn. De verbouwing gaat in januari 2023 beginnen en zal medio 2024 voltooid zijn.  Voor alle informatie zie het krantenartikel hieronder. (Abonnees van het Noordhollands Dagblad kunnen het artikel via deze link bekijken: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211129_88334198?utm_source=google&utm_medium=organic)

Onze stage 4 is dé repetitieruimte voor het gloednieuwe, spectaculaire televisieprogramma “The Big Balance” van SBS. De komende maanden wordt in stage 4 geoefend en gerepeteerd. In de Amsterdam arena zal in december The Big Balance worden opgenomen. In deze driedelige spectaculaire show gaan zes BN’ers highlighen, oftewel lopen en balanceren over een meterslange en maar paar centimer brede lijn. Deze lijn is op zeer grote hoogte gespannen! Maar wie zijn nou die dappere BN’ers? Dat zijn: Kiran Badloe, Remy Bonjasky, Chatilla van Grinsven, Hans Klok, Klaasje Meijer en Dave Roelvink. Het programma is zaterdag 11 en 18 december 2021 om 20.00 uur en zaterdag 1 januari 2022 om 21.30 uur te zien op SBS6. Denk jij al te weten wie gaat winnen?

Wij hebben het tweede seizoen van Marble mania opgenomen voor Nederland, Duitsland en België. In dit programma betreden verscheidene bekende Nederlanders de knikkerarena om de strijd met elkaar aan te gaan! De presentator is niemand minder dan Winston Gerschtanowitz en het commentaar is afkomstig van de enige echte Jack van Gelder. Het programma is vanaf 6 januari te zien op SBS6! Hieronder staat een overzicht van de bekende Nederlandse trio’s die tegen elkaar zullen strijden! Heb jij al een idee welke BN’ers zullen gaan winnen?

  • Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer
  • Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen en Vincent van der Voort
  • Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol
  • Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp
  • OG3NE (Lisa, Amy en Shelley Vol)
  • De Roelvinkjes (Dries, Dave en Donny Roelvink)
  • Nicolien Sauerbreij, Marianne Timmer en Maarten van der Weijden
%d bloggers liken dit: