Nieuws: februari 2023

Binnenkort is het alweer tijd voor de allerlaatste aflevering van het ontzettend succesvolle programma “The Floor”. Het belooft een zeer spannende finale te worden: misschien wint wel de persoon die maar 3 weken heeft meegespeeld! Je weet het niet! Denk jij te weten wie de winnaar gaat worden?

In maart zullen bandrepetities voor niemand minder dan Ilse de Lange plaatsvinden bij ons in stage 6. Verdere informatie zal nog volgen! 🤗

Wij zullen de huidige lampen in studio 1,2 en 3 omzetten naar LED lampen waardoor we het energiegebruik met 60% omlaag brengen. Goed voor de duurzaamheid. 💪😄

In april zullen bij ons de opnames worden gedraaid voor het programma “Wat een uitvinding! voor SBS6. Hiervoor heette het programma “Wat een uitvinding”. Wellicht komt die naam u al bekend voor. Gordon zal de nieuwe presentator zijn. In het programma krijgt iedereen de kans zijn of haar idee te presenteren voor een jury. De winnaar ontvangt een forse geldprijs en de kans is groot dat het idee als product op de markt verschijnt. Het Beste Idee van Nederland was voor het laatst te zien in 2015, toen Jochem van Gelder het presenteerde. Eerdere presentatoren waren Henkjan Smits, Tooske Ragas, Beau van Erven Dorens en Britt Dekker. Zodra de opnames van start zijn gegaan zullen we dat laten weten!

De opnames van het nieuwe seizoen van Make up your Mind zijn bij ons een tijdje terug opgenomen! We hebben hieronder al een kleine sneak peak van de set! Leuk feitje: wist je dat Make Up Your Mind ook bij ons voor Duitsland wordt opgenomen? Wie schön ist das! Welke BN’ers zullen dit seizoen komen…. wat denk jij?

Dit was het nieuws van de maand februari. Bedankt voor het lezen 😄

%d bloggers liken dit: