Nieuws: Januari 2022

Het is zover! 2022 is alweer aangebroken! Wij beginnen het jaar goed en hebben alweer aantal nieuwtjes te melden! (in de loop van deze maand volgt meer nieuws!)

Limburg Centraal: de goede voornemens voor 2022 | 1Limburg | Nieuws en  sport uit Limburg

1 januari was het zover! De spannende finale van het programma “The Big Balance” was op televisie! Zes bekende Nederlanders (Kiran Badloe, Remy Bonjasky, Chatilla van Grinsven, Hans Klok, Klaasje Meijer en Dave Roelvink) gingen in dit programma highlinen, oftewel koordlopen. Dit gebeurde op tientallen meters hoogte! In de finale balanceerden de deelnemers op een twintig meter lang, paar centimeter breed koord in de nok van de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Na een bloedstollende finale kwam er dan eindelijk een winnaar. Dit is niemand minder dan de voormalig K3-zangers Klaasje Meijer geworden! Zij heeft haar angsten overwonnen en het is haar gelukt op 40 meter hoogte het hele parcours af te leggen! Een enorme prestatie.

De kerst is inmiddels weer voorbij, dus dat betekent: alle bomen terug op zolder!

Onze stage 4 is de repetitieruimte geweest voor dit spectaculaire programma! Op onderstaande foto’s is onze stage 4 te zien! Benieuwd geworden naar de repetitieruimte in stage 4? Deze foto’s zijn te zien bij het nieuws van december 2020. De directe link: https://studiobaarnmedia.com/nieuws-december-2021/

Vanaf donderdag 6 januari is op SBS6 wekelijks om 20.30 uur het nieuwe seizoen van Marble Mania te zien! Dit seizoen is bij ons opgenomen! Voor meer informatie: klik vooral op deze link: https://studiobaarnmedia.com/nieuws-december-2021/

Weet jij in welke aflevering de Efteling voorkwam?

In de nieuwe studio (stage 5) zal de foyer met onderstaande nieuwe kroonluchters worden ingericht!

de oefen greenscreen studio bij NEP is op de zolder ingericht. Dat is werkend afgerond. Het greenscreen dient voor een nieuw programma voor SBS6 genaamd “AvaStars”. In deze talentenjacht zullen virtuele kandidaten de strijd tegen elkaar aangaan en als Avastars tot leven komen. Zij zullen live on stage dansen en zingen! Wil je nog veel meer weten over dit programma? Bekijk dan vooral dit artikel: https://www.mediacourant.nl/2021/05/john-de-mol-verrast-televisiewereld-met-baanbrekende-show-avastars/

De make-up ruimte van Studio Baarn heeft een glow-up gekregen! Zo is de gehele ruimte is voorzien van gloednieuwe spiegels.

Zondag 16 januari was het dan zover! De allereerste aflevering van het gloednieuwe programma ‘Van je familie moet je het hebben’ was op tv! Deze feelgood-quiz is bij ons opgenomen! Benieuwd geworden? De komende tijd is elke zondag om 21.25 uur 🕥 een nieuwe aflevering te zien op SBS6!

Over het programma: In de nieuwe quiz wordt de hoofdkandidaat van het spel met een smoes naar de studio gelokt. Vijftien vrienden en familieleden wachten hem/haar daar op. Voor de show heeft elk van hen een individueel bedrag bij elkaar gespeeld door acht vragen van de presentators Leonie ter Braak en Leo Alkemade te beantwoorden. Alle bedragen van de familieleden en vrienden samen vormen de prijzenpot. De hoofdkandidaat speelt vervolgens deze acht vragen om op die manier met een zo groot mogelijk deel van de prijzenpot de finale in te gaan! Daar kan het bedrag dan verzilverd worden.

De opnames van Marble Mania zijn voorbij. Dus de knikkerbaan is nu opgeslagen in stage 4. De tijdelijke opslag in de tent is nu weggehaald. Hieronder een versnelde video + foto’s van de verhuizing:

Stage 5 en 6 worden leeggehaald en worden komende maanden ingericht als twee nieuwe studio’s! De verhuizing naar de twee nieuwe studio’s wordt in gang gezet.

De loodsen van Studio Baarn zijn helemaal klaar! Ons licht en video equipment van onze verhuurtak Led X Pro is daarin opgeslagen.

Voor meer informatie over het bouwproces van de loodsen: https://studiobaarnmedia.com/uitbreiding-studio-baarn/

Voor meer informatie over Led X Pro: https://studiobaarnmedia.com/faciliteiten/

%d bloggers liken dit: