Nieuws: Maart 2022

Het eindresultaat van onze gloednieuwe stage 5 en 6 komt steeds meer in zicht! De ophangpunten zijn bevestigd en de zwarte isolatie wordt inmiddels aangebracht.

Wij hebben de kroonluchters vernieuwd met 290 ledlampjes! Dit levert een besparing op van maar liefst 90%. Eerst was het verbruik van de kroonluchters 10.000 watt en nu nog maar 1000 watt! Een enorm verschil.

Studio Baarn leeft ook ontzettend mee met Oekraïne 💙💛💙💛in Studio Voorhoeve, in het centrum van Hilversum, hebben wij dan ook lampen geplaatst die schijnen in de kleuren van de vlag van Oekraïne.

Dit jaar vindt alweer de 87ste Boekenweek plaats! Het thema is een ode aan de eerste liefde. De Boekenweek zal plaatvinden van 9 tot en met 18 april. Het boekenbal zal op een spectaculaire locatie gehouden worden! Namelijk in de nachtclub Escape aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Hoe gaaf is dat? Extra mooi is dat de stichting 5 euro per Boekenbal-bezoeker zal doneren aan Giro555 voor Oekraïne.

Het is tijd voor wederom nieuwe opnames van het ontzettend populaire programma “10 voor taal”. komende maand worden de nieuwe afleveringen opgenomen bij ons in de studio.

Gisternacht was er een grote uitslaande brand bij onze overburen in de BPG Bouwmarkt Baarn. In de uitzending van de NOS is dit nieuws ook aan bod gekomen. (Via NPOstart.nl kunt u de uitzending terugkijken). Meer informatie op de NOS: https://nos.nl/artikel/2421484-grote-uitslaande-brand-bij-bouwmarkt-in-baarn

Vandaag werden n.a.v. de brand de waterputten in Baarn getest! Hieronder een video van hoe dat eraan toe ging:

Vandaag waren wij weer in de loods aan de slag gegaan!

Er komt weer een nieuw seizoen aan van Make Up Your Mind! Hieronder een sneak-preview van het décor! In dit programma zullen 25 bekende Nederlandse mannen omgetoverd worden tot de beste drag queens van Nederland! Aan het panel, met teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer, de taak om te raden welke mannen schuilgaan achter de pruik en make-up! Heb jij ook zo’n zin in het programma? Dan is er goed nieuws! Vanaf 9 april is het iedere zaterdag te zien op RTL 4 om 21.30 uur.

Hoe leuk! Bij ons wordt morgen (23 maart) de Duitse versie van Make Up Your Mind opgenomen! Wie cool ist das?

%d bloggers liken dit: