Nieuws: Oktober 2021

Service: Studio Baarn heeft sinds kort een nieuwe servicedienst. Namelijk ‘de pendelbus’. Mensen die in het publiek zitten voor een opname, worden bij hun parkeerplaats opgehaald door de pendelbus. Lopen is niet nodig, de bus brengt de mensen direct naar de studio!

4 oktober was het zover: Studio Baarn heeft de opslag voor decor en licht in gebruik genomen! Meer informatie over de opslag? Klik dan vooral op deze link: https://wordpress.com/page/studiobaarnmedia.com/644

Elke zondag is op SBS het gloednieuwe programma “Linda’s dating quiz” te zien. Dit programma is bij ons opgenomen. “De dating quiz’’ wordt gepresenteerd door niemand minder dan Linda de Mol. In het programma daten en quizzen singles met en tegen elkaar! Elke aflevering gaan drie gematchte koppels de strijd met elkaar aan. De singles hebben elkaar al voor de show uitgebreid leren kennen. Maar ze hebben elkaar nog niet gezien! Na die gesprekken geven ze aan met wie ze de beste klik voelen. Met wie ze uiteindelijk zijn gematcht, blijft nog spannend! In de dating quiz kunnen de singles zowel met geld als met hun ware liefde naar huis gaan! Meer weten? Schuif dan vooral achter de buis om “De dating quiz” te bekijken.

Sportief nieuws: het voetbalseizoen van Studio Baarn is begonnen!

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de opnames van “Wie Kent Nederland.” De eerste uitzending van het gloednieuwe programma is vanaf 24 oktober te zien op SBS. In het programma test presentatrice Wendy van Dijk de kennis van bekende Nederlanders over Nederland. Denk hierbij aan vragen over gewoontes, gedragingen en eigenschappen van de gemiddelde Hollander. De BN’ers worden opgesplitst in twee vaste teams, bestaande uit drie leden, die het tegen elkaar opnemen. Elke week kan een team een vierde lid erbij verdienen, als zij raden wie de mystery guest is. Elke aflevering worden er vier rondes gespeeld. Welk team kent Nederland het beste en gaat er met de eer vandoor?

Op dit moment wordt in de studio weer gebouwd aan de setting van het populaire SBS programma “50/50”. Daarnaast worden de voorbereidingen voor een nieuwe reeks opnames voor het programma “Marble Mania” getroffen. Zo worden er momenteel allerlei nieuwe banen gebouwd. Binnenkort volgen er veel foto’s en video’s! 

Benieuwd naar nog meer nieuws? Abonneer u dan vooral op onze nieuwsbrief! Directe link: https://studiobaarnmedia.com/nieuwsbrief/

%d bloggers liken dit: