Nieuws: september 2022

Leuk feitje: eind augustus/begin september was het een drukke boel in de studio’s! Tegelijkertijd werden afleveringen voor de programma’s 50/50, Ik hou van Holland en Symphony (2 studio’s NEP) bij ons gedraaid. In stage 6 draaide EMG voor Symphony en in studio 5 draaide FABER één commercial. Al met al… een drukke maar gezellige boel! 🙂

Jaja…. het gloednieuwe seizoen van ‘Ik hou van Holland” is alweer begonnen! Zaterdag 3 september was de allereerste aflevering van het programma op SBS6 te zien. Bij ons zijn alle 8 de afleveringen gedraaid 🎉 en wat we alvast kunnen verklappen is dat het mega leuk gaat worden! 😍 Dit seizoen is gepresenteerd door Rob Kemps. Hij zal je vast bekend in de oren klinken na de woorden “van links…..naar rechts”. Vertrouwd blijven de teamcaptains. Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge keren, net als de spelletjes “Geen ja, nee, uhh” en “het verjaardagsspel” gewoon terug. Zit jij ook elke zaterdag voor de buis?

Vanaf 24 september is Nederland een nieuwe online aanbieder van klassieke muziek rijker: Symphony. De initiatiefnemers noemen het ‘de Netflix van de symfonische, klassieke muziek’. Het platform moet de muziek van toporkesten toegankelijk maken voor een wereldwijd publiek. Deze zender is gedraaid met EMG (euromedia groep). Studio Baarn heeft bijgedragen aan de verzorging van deze prachtige nieuwe klassieke online concertzender. Wij hebben namelijk onze (gloednieuwe) stage 6 hiervoor ter beschikking gesteld. Foto’s zijn hieronder in de diashow te bekijken:

Ook hebben wij van Led X Pro voor “Symphony” de lampen (Vari-lite & Quartzcolor) geleverd.

En? Al gekeken? Het gloednieuwe programma “Een jaar van je leven” is eindelijk op de buis. Elke werkdag staat er om 18.20 uur weer een gloednieuwe aflevering voor je klaar op SBS6. Zoals jullie in vorige nieuwsberichten hebben kunnen lezen hebben wij bijgedragen aan de verzorging van het programma. Wij hebben dan ook unieke foto’s van de set ter beschikking. Graag delen wij die met jou hieronder in de diashow. Herken je het van tv?

Ook leuk om te vermelden is dat Mobiscreen voor de special opening van “Een jaar van je leven” onze ledwand: “de 4.8 outdoor” heeft ingehuurd voor een buitenshot!

Het bedrijf Vlastuin verzorgt voor vele winkels in Nederland de disposures. Dit bedrijf is in Baarn gevestigd. Van Vlastuin hebben wij de opdracht gekregen om twee dagen proef te draaien voor het bekende merk Rituals voor een nieuwe winkelindeling. Wij hebben dan ook uiteraard onze studio hiervoor ter beschikking gesteld. De winkelindeling ziet er prachtig uit!

Studio Baarn heeft in Amsterdam drie dagen lang bijgedragen aan de verzorging van opnames in de studio’s. Studio Baarn heeft namens Led X Pro de volgende lichten geleverd: 20 maal KL Panels, 16 maal VL 800 Propar, 10 maal Quartz Colors X1, X2, X4 en X5. Dit is allemaal voor een gloednieuwe Nederlandse Amazon comedyserie LOL oftewel “Last One Laughing”. Niemand minder dan Philippe Geubels en Jeroom Snelders zullen deze serie presenteren. In de serie daagt Geubels tien bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs € 50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. Vanaf 2023 is het te zien op Amazon Prime Video. Ga jij tegen die tijd kijken?

In het prachtige Venlo vond afgelopen maand een groot festival plaats. Wij zorgden ervoor dat het feestje aan niks ontbrak! Led X Pro heeft dan ook 22 maal de VL 5 Wash Led lichten en de VL 2600 P lichten geleverd. Het was een festival om niet te vergeten!

Dit was het nieuws alweer voor deze maand! Maar no worries… in oktober verschijnt er weer een pagina vol met nieuws! 😍

 

%d bloggers liken dit: