Pop-up theater

Update (06/03/2022): Theater De Speeldoos zal zich eind 2024 in het nieuwe cultuurcentrum in Baarn genaamd “De Kroon” bevinden. (Gehele nieuwsartikel: https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/3310952/baarns-cultuurcentrum-van-10-miljoen-gaat-de-kroon-heten). Maar in de tussentijd zal De Speeldoos een tijdelijk onderkomen krijgen in onze stage 5. De onderhandelingen zijn nu bezig en langzamerhand gaan we weten wanneer de verhuizing exact zal plaatsvinden. Zoals het er nu naar uitziet zal dat Februari 2023 zijn. Dat betekent dat ergens in januari/februari de sloopkogel door het theater zal gaan voor de vernieuwing!

De contouren komen in beeld voor het theater in bühne/stage 5 van Studio Baarn. Er komt een stage van 12 bij 14 meter hoog. Het theater in Baarn “De Speeldoos” gaat hier dan 15 maanden lang huisvesten.

In mei 2022 gaan wij het theater inrichten. Bühne/stage 5 krijgt dan loading docks (laad- en losdocks) en daar wordt een ruime foyer en een tribune voor 350 man publiek gebouwd. De ruime foyer dient voor zowel gasten als voor diverse oefenruimtes en kantoren ten behoeve van vergaderingen en het onderbrengen van diverse culturele activiteiten.

Bovenaanzicht van het pop-up theater:

%d bloggers liken dit: