Sing-A-Long

Studio Baarn heeft in december 2021 bijdragen aan het verzorgen van de meezing-quiz “Feestdagen Sing-a-long”. In deze quiz maken bekende Nederlanders in duo’s uit wie het meeste weet van de winterse feestdagen en de grootste bijbehorende hits. Onder begeleiding van een liveband worden in de studio de bekendste feestdagennummers gezongen. Het programma wordt gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol. De deelnemers bestaan uit de duo’s: “zangeres Do en presentator Patrick Martens”, “zanger Wolter Kroes en dj Rob Janssen” en “zangeressen Shirma Rouse en Berget Lewis”.

Meld je aan als online publiek voor de ABBA Sing-a-Long en de Feestdagen  Sing-a-Long - AVROTROS.nl
Bron: AvroTros

Maar de Feestdagen Sing-a-long was niet het enige programma die Kees Tol en Romy Monteiro presenteerden. Op vrijdag 31 december was namelijk ook om 20.45 uur op NPO3 de ABBA Sing-a-long te zien. Ook heeft Studio Baarn dit programma verzorgd! De Abba Sing-A long werd op 14 december opgenomen bij Podium de vorstin in Hilversum. Dit is hét poppodium van Mediastad Hilversum.

In de ABBA Sing-a-Long komen alle grote hits van de iconische band ABBA tevoorschijn. Ook hier maken drie bekende duo’s uit wie het meeste weet van ABBA. De duo’s bestaan deze keer uit: “schrijfster Heleen van Royen en zangeres Samantha Steenwijk”, “Cabaretiers Rayen Panday en Nabil AouladWederom” en “presentatrice Kim-Lian van der Meij en actrice Jasmine Sendar”. Wederom is er een live band aanwezig die alle liedjes van ABBA speelt. Ook komen er verscheidene clips, foto’s en fragmenten voorbij van de Zweedse popgroep.

AVROTROS
Bron: AvroTros

Podium de vorstin:

%d bloggers liken dit: