Stage 5 en 6

Studio Baarn krijgt maar liefst twee nieuwe stages erbij! Stage 5 en 6. Per 1 april zijn de studio’s operationeel. Faber en NEP Studio Baarn zijn bezig om deze twee nieuwe studio’s te ontwikkelen ten behoeve van de firma Faber Audiovisuals en de firma Creative Animal . Respectievelijk voor webinars en green screen oplossingen. In stage 5 komt Faber en in stage 6 komt NEP. Alle ontwikkelingen hebben wij telkens in het nieuws gezet. Maar, bij deze een handig overzicht van het gehele proces tot dusver. (het meest recente nieuws staat bovenaan)

Mei 2022

De verbouwing loopt op rolletjes! De kleedkamers, regie, toiletten en productieruimte zijn in de laatste fase van het bouwproces aangekomen!

In stage 6 zijn de studio lampen opgehangen. Ready to shine! ✨✨✨✨

In stage 6 is de rigging aangebracht! Hieronder een (versnelde) video:

De gordijnen zijn op maat gemaakt voor studio 5 en 6! Hier heeft het bedrijf Showtex voor gezorgd. Verder zijn er spullen binnengekomen, waardoor de bouw van de kleedkamers, productieruimtes en regieruimte van start is gegaan! Ook is er flink aan de slag gegaan met de verdiepingsvloer. Wat een vorderingen!

April 2022

In stage 5 en 6 wordt al het camera technische voorbereid met wall boxen! De camera wall boxes worden afgemonteerd.

De grote lampen en de vlag van Studio Baarn zijn geleverd, wij zijn helemaal ready for take! 🎬 Ook zijn er zitplaatsen voor de studio! Heerlijk om buiten in de frisse lucht eventjes te vertoeven.

Maart 2022

Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd! Maar liefst 48 glasvezel lijnen. Daarnaast ligt het staal al klaar, zodat daar straks het lichtplafond aan kan worden opgehangen! Verder zijn de muren met speciale geluidsabsorberende platen helemaal zwart gemaakt. De gordijnen kunnen er worden ingehangen!

Het eindresultaat van onze gloednieuwe stage 5 en 6 komt steeds meer in zicht! De ophangpunten zijn bevestigd en de zwarte isolatie wordt inmiddels aangebracht.

Ook wordt de studiovloer gelegd. 🤩🤩 Alweer de laatste hand aan de vloer. Morgen wordt de vloer gegoten!

De gietvloer is gegoten🎉✨

Februari 2022

De loods was leeggehaald. Dus stage 5 en 6 waren deze maand helemaal klaar voor de verbouwing! De stages zijn gedoopt en de eerste wand is geplaatst.

Januari 2022

Deze maand werd alvast bekend dat deze prachtige kroonluchters in de foyer bij de nieuwe studio’s zullen komen te hangen!

%d bloggers liken dit: