Stage 5 en 6

Studio Baarn heeft er sinds Q2-2022 maar liefst twee nieuwe stages bij. Stage 5 & 6. In opdracht van Faber en NEP heeft Studio Baarn deze twee nieuwe studio’s ontwikkeld. Faber Audiovisuals en Creative Animal zijn de blije gebruikers.

Alle ontwikkelingen hebben wij telkens in het nieuws gezet. Maar, bij deze een handig overzicht van het gehele proces tot dusver. (u leest hieronder van nieuw naar oud).

Augustus 2022

Het is zover! De prachtige studio’s 5 en 6 zijn af! Speciaal voor jou hebben wij dan ook een video gemaakt van het gehele bouwproces. Hieronder is de video te bekijken:

Juni 2022

De eerste opnamen in stage 5 zitten er weer op! Faber heeft voor zijn opdrachtgever Smurfit Kappa een perfecte klus geklaard. In de diashow hieronder ziet u foto’s:

Mei 2022

De verbouwing loopt op rolletjes! De kleedkamers, regie, toiletten en productieruimte zijn in de laatste fase van het bouwproces aangekomen!

In stage 6 zijn de studio lampen opgehangen. Ready to shine! ✨✨✨✨

In stage 6 is de rigging aangebracht! Hieronder een (versnelde) video:

De gordijnen zijn op maat gemaakt voor studio 5 en 6! Hier heeft het bedrijf Showtex voor gezorgd. Verder zijn er spullen binnengekomen, waardoor de bouw van de kleedkamers, productieruimtes en regieruimte van start is gegaan! Ook is er flink aan de slag gegaan met de verdiepingsvloer. Wat een vorderingen!

April 2022

In stage 5 en 6 wordt al het camera technische voorbereid met wall boxen! De camera wall boxes worden afgemonteerd.

De grote lampen en de vlag van Studio Baarn zijn geleverd, wij zijn helemaal ready for take! 🎬 Ook zijn er zitplaatsen voor de studio! Heerlijk om buiten in de frisse lucht eventjes te vertoeven.

Maart 2022

Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd! Maar liefst 48 glasvezel lijnen. Daarnaast ligt het staal al klaar, zodat daar straks het lichtplafond aan kan worden opgehangen! Verder zijn de muren met speciale geluidsabsorberende platen helemaal zwart gemaakt. De gordijnen kunnen er worden ingehangen!

Het eindresultaat van onze gloednieuwe stage 5 en 6 komt steeds meer in zicht! De ophangpunten zijn bevestigd en de zwarte isolatie wordt inmiddels aangebracht.

Ook wordt de studiovloer gelegd. 🤩🤩 Alweer de laatste hand aan de vloer. Morgen wordt de vloer gegoten!

De gietvloer is gegoten🎉✨

Februari 2022

De loods was leeggehaald. Dus stage 5 en 6 waren deze maand helemaal klaar voor de verbouwing! De stages zijn gedoopt en de eerste wand is geplaatst.

%d bloggers liken dit: